Spisekortet

Vores fantastiske

spisekort

Restaurant Søstjernen er et kvalitetsbevidst spisested med en hyggelig atmosfære og en enestående smuk beliggenhed mellem Slivsø og Diernæs Stand ved Lillebælt – kun ca. 10 minutters kørsel syd for Haderslev.

Her kan du og dine gæster nyde skønne måltider midt i den storslående natur ved vandet.

Vi tilbyder et lækkert og raffineret dansk køkken med fokus på årstidens friske råvarer, og vi sætter en ære i at forædle de udsøgte råvarer til gastronomi af høj kvalitet. Her finder I røgede laks fra Fanø, mørt kød fra det bedste kødkvæg og en rigdom af hjemmesylt, samt specialiteter fra egnen.

Restaurant Søstjernen er det perfekte mødested for en intim middag, en uforglemmelig familiefest eller et professionelt erhvervsarrangement. Vi ser frem til at byde Jer velkommen i vores hyggelige restaurant – uanset om I kommer for at nyde en romantisk aften for to, eller I er et større selskab, der vil opleve en god fest med skøn gastronomi i smukke rammer.

Ønsker I at afholde festen i private rammer, kan vi tilbyde at forestå levering, og vil give Jer vores udsøgte service i et veltilberedt måltid – uanset antal kuverter.

I kan altid kontakte os, bestille bord og aftale detaljer til Jeres arrangement på telefon 74 57 55 08 – så I er sikre på en fuldendt oplevelse!

Forretter

forretter

 

Hovedretter

hovedretter

De unges valg (Serveres op til 12 år)

De unges valg (Serveres op til 12 år)

Ønsker de unge menu valg som de voksne, fås disse naturligvis i 1/2 størrelse til 1/2 pris

Dessert

Dessert