Food Story menu

Food Story menu

Dampet unghane på sprød bund med ananas og chutney.
Varmrøget laks med rødløg, kapers og sprød top.
Saltglaceret skinke – Oksecylotte – Mojosauce
Spidskålssalat med hytteost, Erdambønner og dild.
Tomatsalat med fetaost og rødløg.
Små kartofler med hasselnødder og Vesterhavsost.
Brownies med frugter i sukkerlage.
Minimum 8 personer.

Kr. 245,00

 

Stegt lakseside med urtecreme.
Cæsarsalat med kylling og parmesan.
Caprise med oliven.
Helstegt Kalvemørbrad med mild pebersauce.
Farseret Perlehøne
Små kartofler med ramsløg.
Feta og rucolasalat med friske bær.
Blomkålssalat.
4 hyggelige oste med hjemmelavet tilbehør.
Minimum 8 personer

Kr. 305,00

 

 

 

 

 

Marineret sild med æggesalat.
Rejer med mayonnaise og citron.
Røget laks med saltet agurker og creme af rygeost.
3 gode pølser fra ALS pølser.
Hønsesalat med ananas og panchetta.
3 gode oste med tilbehør.

Kr. 245,00