Hovedretter
-
Kalkunbryst
med ratatouille, urtekartofler
Kr. 165,00 -
Nakkefilet
med flødekartofler
Kr. 145,00 -
Unghanebryst
med bagte rodfrugter, urtekartofler, pæresalat og paprikasauce
Kr. 185,00 -
Helstegt Kalvemørbrad
med dagens tilbehør, urtecreme og små kartofler
Kr. 215,00 -
Kalvesteg
med waldorfsalat, nøddekartofler, skysauce og årstidens grønt
Kr. 165,00 -
Porcetta
med abrikoser og tranebær, bagte grøntsager, små ovnbagte kartofler og estragonsauce
Kr. 185,00 -
Øl braiseret svinekæber
i kraftig sauce serveres med bagt kartoffelrodfrugter mos og blandet salat
Kr. 195,00 -
Helstegt kalvefilet
med årstidens friske grøntsager, nøddekartofler og svampesauce
Kr. 195,00
✻