Det Sønderjyske køkken
-
Gule ærter
med kogt og røget flæsk, kålpølser, hvide kartofler, sennep og rødbeder
Kr. 145,00 -
Grønlangkål
med 2 slags flæsk, hamburgerryg, kålpølser, brunede kartofler, sennep og rødbeder
Kr. 175,00 -
Skipperlabskovs
med persillesmør, rødbeder og rugbrød
Kr. 135,00 -
Kogt torsk
med sennepssauce, smørsauce med bacon, hvide kartofler, hakket æg, rødbeder, løg, kapers og peberrod
Kr. 185,00 -
Snitzel a la Wiener
med ærter, brasede kartofler, smørsauce og wienerdreng
Kr. 155,00 -
Sorte gryde
med svine og oksekød, løg, champignon, cocktailpølser, tomatpure i velsmagende flødepaprikasauce, hertil kartoffelmos og surt. Med salat kr. 165,00
Kr. 155,00
✻